Om foreningen

Vi er en lokalafdeling under Pædagogisk LæringsCenterForening. Lokalkredsen dækker hele region Midtjylland. I styrelsen sidder 5 frivillige fra områdets læringscentre. De vælges på den årlige generalforsamling. Næste generalforsamling afholdes den 5. marts på Golfhotellet i Viborg i forbindelse med den årlige konference. I styrelsen sidder for øjeblikket:
Per Brock, Rathlouskolen i Odder (formand), Lone Braad, Rougsøskolen i Ørsted (næstformand), Eva Øland, Kragelundskolen i Aarhus (kasserer), Karin Kjeldsen, Hornslet skole (næstformand og kasserer i landsstyrelsen), og Ulla Brun Jensen, Mørke Skole.
Vores primære funktion er at være sparringspartner for områdets læringscentermedarbejdere. Vi rådgiver og hjælper i forbindelse med arbejdsforhold og har et samarbejde med Danmarks Lærerforening. Vi afvikler desuden årligt en konference til inspiration. Konferencen i 2019 har temaet: Multi

Nogle år afvikler vi medlemsmøder rundt om i regionen eller afholder medlemsarrangementer.

Meld dig ind i foreningen.

Har du forslag til et medlemsarrangement, et medlemsmøde, oplægsholdere til næste års konference eller noget helt andet kan vi kontaktes på denne adresse: kontakt@viborgkonferencen.dk

Medlemsarrangement på Gl. Estrup, september 2018

Lukket for kommentarer.